Cautare

8798 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs craiova" (8.77 secunde)
La sfârsitul saptamânii trecute, în Craiova, ca de altfel în toate localitatile cu peste 20.000 de locuitori, s-a desfasurat campania de colectare de la populatie a deseurilor electrice si electrocasnice.
Un audit al primariei a descoperit ca directorul Marinel Florescu si-a dat un salariu mai mare decat cel legal si s-a plimbat nejustificat prin Dubai in anul financiar incheiat cu o pierdere de 6,4 milione de lei de institutia pe care o conduce O echipa de control trimisa de primarul Antonie Solomon a picat pe nepusa masa, la inceputul acestei luni, pe capul lui Marinel Florescu, directorul general al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
Planurile de dezvoltare a infrastructurii de transport din Dolj întocmite de autoritati nu includ pâna în 2013 decât realizarea drumului expres Craiova-Pitesti, desi administratia centrala si-a propus sa modernizeze si soselele nationale existente.Integrarea în Uniunea Europeana le-a dat oltenilor sperante ca vor circula cândva pe sosele demne de UE, însa Programul Operational Sectorial-Transport întocmit de ministerul de resort în 2007 a scos regiunea noastra de pe harta autostrazilor care vor fi construite în urmatorii sase ani în România.
Planurile de dezvoltare a infrastructurii de transport din Dolj întocmite de autoritati nu includ pâna în 2013 decât realizarea drumului expres Craiova-Pitesti, desi administratia centrala si-a propus sa modernizeze si soselele nationale existente.Integrarea în Uniunea Europeana le-a dat oltenilor sperante ca vor circula cândva pe sosele demne de UE, însa Programul Operational Sectorial-Transport întocmit de ministerul de resort în 2007 a scos regiunea noastra de pe harta autostrazilor care vor fi construite în urmatorii sase ani în România.
Odata cu preluarea Avioane Craiova, italienii de la Alenia Aeronautica ar urma sa primeasca drepturile de productie si comercializare a modelelor IAR-99.
Atleta de la CSM Craiova a ocupat locul trei la un concurs de cros pe zapada, desfasurat in capitala Serbiei, Belgrad, la o temperatura de -10 grade Celsius Atleta craioveana Alina Istudora Voiculescu isi doreste sa ajunga la Jocurile Olimpice de la Londra, din vara, si de aceea se pregateste intens.
Vineri, sambata si duminica se va desfasura, la Craiova, prima editie a Festivalului International Adrian Paunescu. ... Un concurs pentru suflete frumoase. ... Foaierul Teatrului National Marin Sorescu, Craiova Lansare carti:
Pentru a avea un sistem de termoficare eficient, Primaria Craiova va fi nevoita sa gaseasca bani sa investeasca in modernizare acestuia.
Comisia Europeana a dovedit o abordare extrem de nefireasca privind contractul cu Ford de privatizare a Automobile Craiova, afirmand ca statul ar fi putut castiga mai mult daca nu ar fi pus conditia mentinerii profilului fabricii si a locurilor de munca, a declarat marti premierul Tariceanu.
La uzina din Craiova se vor produce motoare de capacitate mica (pe benzina) dar abia din 2010.
Ministerul Finantelor a precizat, in exclusivitate pentru GdS, ca Ford a investit la Craiova 98 de milioane de euro Noul contract al Ford pentru fabrica auto de la Craiova va aparea in luna octombrie, cand va fi semnat actul aditional prin care americanii de la Ford Motor Company au cerut amanarea investitiilor la Craiova.
Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Stefan Stoica, a facut o radiografie a drumurilor nationale din Oltenia. ... Ce probleme sunt la drumul Craiova - Alexandria?
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a lansat in luna mai licitatia pentru reabilitarea a 84 de kilometri din Drumul National 56 Craiova - Calafat. ... Si reabilitarea celor 67 de kilometri din Drumul National 55 Craiova - Bechet a fost scoasa la licitatie.
Ridicarea unui complex comercial la doar doi pasi de Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova ar aduce prejudicii grave imaginii de zona culturala.
Directia de Taxe si Impozite Craiova are de incasat de la craioveni circa 60 de miliarde de lei vechi. ... Alta societate cunoscuta este FC Stiinta U Craiova, care figureaza cu o restanta de 5,39 milioane de lei vechi, in contul taxei auto.
Daici si Papala de la Disciplina in Constructii, impreuna cu fostul consilier local Bojenoiu, urmeaza sa dea socoteala in fata judecatorilor pentru matrapazlacuri cu un teren al municipalitatii craiovene. Seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu subalternul sau Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar care priveste ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
Consiliul local a adoptat in urma cu sase ani o hotarare care contravine legislatiei rutiere, permitand vehiculelor cu tractiune animala sa circule in anumite zone din Craiova. ... Consiliul Local Craiova se crede mai destept decat parlamentul si guvernul la un loc.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hotararea sa de condamnare pentru santaj, ca Silviu Cotiga a pornit un nou proces, cerand Curtii de Apel Craiova sa-l puna inapoi sef la Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj.
Primarul Antonie Solomon, proaspat demis din fruntea PDL Craiova, si viceprimarul Marinica Dinca, desemnat candidatul PDL pentru primaria municipiului, n-au scapat ocazia unui schimb acid de replici in sedinta extraordinara de ieri a consiliului local Sedinta extraordinara de ieri a Consiliului Local Municipal Craiova ar fi fost una banala, daca la prezidiu nu s-ar fi asezat cei doi potentiali adversari la Primaria Craiova:
Solomon propune ca varstnicii cu pensii sub 1.000 de lei sa aiba gratuitate pe mijloacele de transport in comun ale RAT Craiova Dupa ce l-a acuzat pe Marinica Dinca de "propuneri populiste"
google-analytics.com